BROADWAY.HU

Gájer Bálint - Swing & Pop - Lemezbemutató nagykoncert


Hangvilla Közösségi Tér

2017. október 29. 19:00

Gájer Bálint

lemezbemutató nagykoncert

 

Nagy izgalommal készül veszprémi koncertjére Gájer Bálint. Talán kevesen tudják róla, hogy a „magyar Buble” Veszprémben érettségizett, sőt a város legendás sportágában, a kézilabdában is itt próbálta ki magát először. A kollégiumi évek alatt alapította Six on the beach nevű első zenekarát, mely a Patrióta Lokál rendszeres fellépője volt akkoriban.

Sok év telt el azóta, a veszprémi gimnazistából a „swing hercege lett” Bálint, de a város szeretete megmaradt. Ezért is olyan fontos számára a október 29-i, veszprémi koncert.

„Úgy alakult, hogy új lemezem anyagát, bár viszonylag gyakran játszom Veszprémben, még nem tudtam elhozni eddig a veszprémi közönségnek. Nagyon várom már, hogy az új dalaim itt is megszólalhassanak, de természetes, hogy a régi nagy kedvencek is helyet kapnak majd  a repertoárban. Lesz egy két igazi zenei csemege is, például Szécsi Pál vagy Charlie egy-egy slágerét úgy dolgoztuk fel, hogy azok a mi műsorunkba illeszkedve egészen új, máshol nem hallható színezetet kaptak.”- árulta el Bálint.

 

A legújabb "Swing ’n Pop" albumának lemezbemutató koncertjét 600 néző előtt, óriási sikerrel Budapesten tartotta meg Gájer Bálint. Ősszel a 8 tagú zenekarával egy vidéki lemezbemutató turnéra indul, melynek harmadik állomása lesz  október 29-én a Veszprémi Hangvilla . A legújabb nagylemez dalai mellett, az "Egyszerű az élet" című Fonogram díjas albumának dalai és a swing műfaj legismertebb slágerei is hallhatók lesznek Gájer Bálint koncertjén.

Itt és Most

JEGYEK


2017. október 29. 19:00
Nézőtér,Oldalpáholy bal,Old... 3 900 Ft
2017. október 29. 19:00
Erkély bal,Erkély jobb,Néző... 2 900 Ft
2017. október 29. 19:00
Nézőtér 4 900 Ft

Hogyan juthatok oda?

Megközelíthetőség


Hangvilla Közösségi Tér

8200 Veszprém, Brusznayi u. 2.